fbpx

Online adverteren

Scoor nieuwe klanten en verhoog je omzet met adverteren

op social media.

Gericht op jouw doelgroep met een op maat gemaakte strategie.

Adverteren op Facebook, Instagram en/of LinkedIn

,Als je gaat adverteren op social media wil je resultaat zien.

Vele ondernemers worden echter verleid op social media om
op de knop: bericht promoten te klikken.

Maar wat er gebeurd is dat Facebook/LinkedIn geld verdient en dat jij geld verliest.

Waarom? Je doet maar wat!

Adverteren op social media is een gespecialiseerd vak. Er is veel kennis voor nodig om de juiste resultaten eruit te halen. Als jij op de knop bericht promoten drukt dan is het geld door een putje spoelen.

Je kan ook een cursus adverteren gaan volgen, maar is dat wat jij het liefste doet binnen je bedrijf?

Zonde van je tijd, geld en energie en je krijgt maar een klein deel van de mogelijkheden uitgelegd.

Ga liever met een specialist aan de gang! Mijn kennis is up to date en ik heb vele jaren ervaring.

Op maat gemaakte strategieën en online adverteren is mijn passie.

Ik weet als geen ander hoe het is om te ondernemen. En ik denk graag met jou als ondernemer mee.

Benieuwd hoe ik te werk ga?

Stappenplan

v

Kennismakingsgesprek

Ik plan eerst een kennismakingsgesprek in. Ik ben benieuwd wie je bent, wat je doet en waarom je wilt adverteren op social media.

 

w

Strategiegesprek

Als in het kennismakingsgesprek duidelijk wordt dat ik wat voor jou kan betekenen plan ik een strategiegesprek in. In dit gesprek gaan we jouw doelen vaststellen. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daar komen?

Dit vind ik persoonlijk een hele mooie beleving. Vaak komt de ondernemer tot inzichten waar hij nog niet eerder over na heeft gedacht.

 

Strategie

Na het strategiegesprek ga ik een op maat gemaakte strategie maken.

Deze ontvang jij digitaal van mij. Met dit bestand kunnen wij de voortgang bewaken. En hierin staat wat jij wat mij verwacht en wat ik van jou verwacht.

&

Lancering campagne

Na de strategie kunnen we gaan starten met het lanceren van de eerste campagne. Het maken van advertentieteksten, video’s, afbeeldingen, landingspagina’s, bedankpagina’s, Google Analyltics, instellen advertentie account, doelgroep analyse, ga zo maar door.

Een goede voorbereiding is nodig om goed van start te gaan bij de lancering van de eerste campagne en alle campagnes daarna.

 

Resultaatgericht

Dagelijks controleer ik campagnes. Ik meet en analyseer data en zet dit om in resultaten. Tussentijds geef ik rapportages door aan de ondernemer maar optimaliseer/verbeter ik ook de advertenties zodat we het maximale resultaat eruit halen.

Annika weet waar ze het over heeft, komt haar afspraken na en heeft aan 1 woord genoeg. Daar houd ik van. LinkedIn adverteren staat nog in de kinderschoenen en er is veel behoefte aan bij ondernemers. Fijn dat ik mijn klanten zonder zorgen kan doorsturen naar Annika. We communiceren op dezelfde wijze: open, direct en met humor. Voor mijn klanten ook fijn dat Annika heel flexibel is. Soms loopt het gewoon even anders, daar springt ze feilloos op in. De samenwerking ervaar ik als prettig en ik kan Annika zeker aanbevelen.

Annemieke van Waterschoot, Spiegelei Communicatie

Annika denkt super fijn met je mee hoe je je campagnes kunt inzetten van hele kleine dingetjes tot wat grotere ideeën zodat je net even anders gaat denken. Altijd fijne communicatie en duidelijke uitleg.

Stefanie van peltMrs Ecommerce

Annika is enthousiast en gedreven om te weten te komen wat ik graag wil en bedoel met mijn vraag. Dan gaat ze aan de slag en is vlot in de communicatie, meedenkend en flexibel. Ook heeft ze mij goed meegenomen in de materie van FB adverteren, waar zij een prof in is. Zo kon ik ook zelf begrijpen wat er wanneer belangrijk is om te doen. Dat vind ik erg prettig. En bij een nieuwe samenwerking op dit gebied zou ik zeker weer aan haar denken.

Linda Kampert, Adnil Advies