fbpx

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

blog

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Bovenstaande zin heb ik wel eens eerder gebruikt. Maar dan bedoeld voor ondernemers die werkzaamheden uit kunnen besteden aan Virtueel Assistenten. Op dat moment werkte ik zelf als Virtueel Assistent voor mijn bedrijf De Best, Virtueel Assistent. En deed ik er alles aan om klanten te werven en te bedienen als VA (Virtueel Assistent).

Exact een jaar geleden koos ik ervoor om volledig te gaan voor mijn andere passie online marketing. Ik heb deze website gebouwd om mij los te kunnen koppelen als VA en te onderscheiden als marketeer. De meeste VA’s zijn namelijk uitvoerend en mijn kwaliteiten als marketeer zijn niet alleen uitvoerend maar ook strategisch.

Dat dit nieuwe bedrijf onder de naam De Best, Online Marketing zo’n vaart zou nemen had ik niet durven dromen, wel zeker gehoopt! En nu sta ik op een punt dat ik door kan gaan zoals ik nu bezig ben of een aantal stappen omhoog ga nemen.

Mensen die mij goed kennen weten dat ik niet stil kan zitten en zeer ondernemend ben. Dan weet je dus ook direct mijn antwoord ik ga stappen nemen. En deze stappen maak ik niet alleen. Ik heb een fijne coach gevonden die mij aan de zijlijn gaat ondersteunen. Vandaar ook de titel van mijn blog.

Het worden stappen als mijn eigen team samenstellen, dit team opleiden naar mijn werkwijze en dit team gaat werk uit handen nemen van mij zodat ik ruimte krijg om bepaalde werkzaamheden uit te gaan bouwen. Het mooie is dat ik dan ook minder nee hoef te verkopen en meer klanten kan helpen.

Maar voordat we daar zijn moet de basis, het fundament eerst stevig neergezet worden. En ik moet gaan wennen aan een nieuwe rol binnen mijn bedrijf. Uiteraard blijf ik doen wat ik het meest leuke vind! Maar er zijn werkzaamheden die bij het vak horen waar ik geen energie van krijg maar die ik wel zou willen uitbesteden aan een teamlid zodat ik een totaal pakket kan aanbieden aan de ondernemer.

Als jij als freelancer dit leest en denkt wauw wat gaaf ik heb interesse om Annika te komen ondersteunen. Stuur mij dan een berichtje. Er zijn genoeg VA’s die graag ondersteunende marketing werkzaamheden uitvoeren en die ik graag verder zou willen opleiden. Dus als jij affiniteit hebt met marketing, creatief bent, uitvoerend en meedenkend stuur mij dan een berichtje. Dan kunnen we in gesprek gaan.

Mijn oude website is inmiddels offline! De Best, Virtueel Assistent is er op zekere hoogte niet meer. 1 klant die mij heel dierbaar is en waar ik een passie voor heb gekregen daar blijf ik bij doorgaan totdat hij zelf er mee stopt. Want wauw onderdeel zijn van dat bedrijf is heel vet. Maar mijn andere passie de marketing ga ik nu uitbouwen… stap voor stap… maar het gaat gebeuren.

💥2020 💥 wordt een spannend maar leuk jaar!

Ik wens alle lezers nog een paar fijne dagen in december en een fijne🎇jaarwisseling 🎆 toe.

Annika de Best

 

    Ben jij die enthousiaste eigen ondernemer, teamwerker, leergierig met een dosis humor die met mij wilt samenwerken? Stuur dan een bericht.

    15 + 14 =